Uw Voorkeuren en Suggesties

STEM MEE voor seizoen 2016-2017: VAN LONGLIST NAAR SHORTLIST

Het KW-Café is een succes en dat willen we graag zo houden. Niveau en diversiteit van de gasten zijn daarbij van wezenlijk belang. Wij, de redactie van het KW-Café, willen graag uw voorkeuren en suggesties horen en lezen! Hieronder vindt u onze longlist met namen, verdeeld over drie categoriën Kunsten, Wetenschap/Filosofie en Overig. Als u op ‘n fotootje klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar een website met meer informatie over de mogelijke KW-gast.

Wij vragen u uw voorkeur aan te geven door 10 punten te verdelen over de gasten. U mag alle punten aan 1 gast geven, maar u mag de punten ook verspreiden over meerdere gasten ! In het formulier onder de lijst kunt u uw voorkeuren, puntenverdeling en eventuele suggesties invullen en vervolgens aan ons toesturen.

Wij verzamelen uw reacties en tellen de gescoorde punten per mogelijke KW-Gast. Zo ontstaat een Short-list van 3 namen per categorie. Deze lijst wordt op de laatste KW-avond van 30 maart bekend gemaakt. En wij, de redactie, zullen ons maximaal inspannen om bij de invulling van het nieuwe seizoen deze gasten te boeken. Medio juni zijn de nieuwe KW-gasten bekend en kunt u bekijken/lezen of het gelukt is.

LIJST MET MOGELIJKE KW-GASTEN

FORMULIER VOOR UW VOORKEUREN, PUNTENVERDELING EN SUGGESTIES

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw voorkeuren, puntenverdeling en suggesties