Winkelmand

Home

Beste Cultuurliefhebber,

We hebben ons uiterste best gedaan maar…het corona-virus heeft voorlopig ‘gewonnen’.  De lang geplande avond met Jan Brokken op woensdag 25 november gaat niet door, helaas!! Meer dan 50 personen hadden al gereserveerd. Zij krijgen persoonlijk bericht en hun geld terug. Immers, een nieuwe datum is pas mogelijk zodra er wat stabiliteit is en er weer gepland kan worden.

De boeken van Jan Brokken, de basis voor deze avond, zijn altijd beschikbaar. Bibliotheek, boekhandel wachten op uw bezoek. Jan Brokken gaf zelf nog de  tip: ‘….deze zomer is mijn lievelingsboek verfilmd (De Droevige Kampioen), de driedelige film/documentaire zal voorjaar 2021 door de VPRO worden uitgezonden’. Wij hopen u in 2021 te ontmoeten. 

KW-cafe – Volksuniversiteit De Kempen – Bibliotheek De Kempen

De geplande avond op vrijdag 26 februari met het Ensorkwartet en Jan Decleir gaat vooralsnog wel door. Meer informatie zie hieronder en via het menu

Vrijdag 26 februari 2021 komt in de Willibrorduskerk te Eersel het Ensorkwartet met Jan Decleir met hun nieuwe programma:  ‘Er was eens … Beethoven’. Het Ensor Strijkkwartet speelt hoogtepunten uit het imposante strijkkwartet oeuvre van Beethoven en combineert dit met een keuze uit de sprookjes van de gebroeders Grimm. Beethoven en de gebroeders Grimm zijn niet alleen Duitse tijdgenoten maar zij vertellen, elk in hun eigen taal,  verhalen waarbij de fantasie, verwondering , verrassing en dramatiek wezenlijke kenmerken zijn. En opnieuw is Jan Decleir de verteller. Wie anders dan Decleir kan je meenemen in deze wondere wereld van het sprookje…?

KW_brake 2011 b