Informatie & Organisatie

het KW-café volgt steeds de richtlijnen van het RIVM

Het KW-café organiseert elk seizoen een aantal avonden in Eersel met de allerbeste sprekers uit de wereld van kunst, wetenschap en techniek. Het KW-Café wil de inwoners van De Kempen laten zien hoe boeiend kunst en wetenschap kunnen zijn en tonen wat kunstenaars en wetenschappers beweegt. Het KW-Café is van mening dat kunst en wetenschap aan elkaar verwant zijn. Verbeelding en ratio, het persoonlijke en het onpersoonlijke, intuïtie en intellect.
Het KW-Café wordt georganiseerd door de Kempische Stichting voor Kunst en Wetenschap (KSKW). KSKW heeft zich laten inspireren door de ideeën van de K.L. Poll Stichting voor Onderwijs, Kunst en Wetenschap. 
KSKW is ook nauw betrokken geweest bij Kunstenroute, een initiatief waarbij scholieren van het Rythovius College te Eersel hun CKV-producten in het Centrum van Eersel tonen.
Het KW-café is een particulier initiatief, zonder subsidies van welke overheid of fonds dan ook. Het KW-Café wordt wel gesponsord door een tiental bedrijven uit Eersel en De Kempen.
Redactie en medewerkers van het KW-café wensen u veel plezier bij het kijken op onze site en natuurlijk bij het bezoek aan onze KW-Avonden.

CONTACT

Voor informatie kunt u contact opnemen met
Yvon Barten
Willibrorduslaan 50
5521 KD  Eersel
0497 51 53 03
info@kw-cafe.nl

KAARTEN

Plaatsen voor de KW-avonden (20.00 uur – 22.00 uur tenzij nadrukkelijk anders vermeld) kunt u  als volgt verkrijgen:

  • Vanaf eind augustus bij Bruna, Nieuwstraat 10 in Eersel of -voorzover beschikbaar- in de zaal a contant tijdens de KW-avonden (wij hebben -nog- geen pin mogelijkheid)
  • Entree voor KW-college avonden ‘op school’ is 7,50 Euro. Reservering hiervoor graag melden via KW-secretariaat Yvon Barten: info@kw-cafe.nl

Leerlingen Rythovius College en Pius X College hebben gratis toegang op vertoon van hun schoolpas met dien verstande dat het aantal plaatsen beperkt is.

LOCATIES

SCC De Muzenval Dijk 7 5521 AW Eersel  www.muzenval.nl info@muzenval.nl

Als u gebruik wilt maken van de ringleiding in De Muzenval, dient u dat minimaal 1 dag van te voren bij De Muzenval aan te vragen.

Pius X College Tuinstraat 1 5531 GK Bladel  www.piusx-college.nl

Rythovius College Bospoort 1 5521 CK Eersel  www.rythoviuscollege.nl

DUO-ABONNEMENTEN

Met het KW-DuoAbonnement van €90,- heeft u met twee personen toegang (inclusief consumptie) bij alle KW-avonden. In verband met beschikbare zaalcapaciteit kunnen wij slechts maximaal 75 KW-Duo-Abonnementen aanbieden. Op=Op !!

U maakt €90,- over op rekening NL02RABO0154015067 tgv Penningmeester van Kempische Stichting voor Kunst en Wetenschap, Netty Verdonk, onder vermelding KW-Duo-Abonnement en uw naam en volledige adres !!

Wij zorgen ervoor dat het KW-Duo-Abonnement tijdig bij u wordt bezorgd, daarom graag uw adres.

NIEUWSBRIEF

Het KW-Café brengt regelmatig een online nieuwsbrief & mailing uit waarmee u op de hoogte kunt blijven van het programma dat door het KW-Café wordt verzorgd. Bent u geïnteresseerd in onze nieuwsbrief ? en wilt u op onze mailing-lijst geplaatst worden ? Stuurt u dan een e-mail naar info@kw-cafe.nl met vermelding van uw naam en e-mailadres waarop u onze nieuwsbrief & mailing wilt ontvangen. Wanner u zich wilt afmelden, kunt u ons ook een e-mail naar info@kw-cafe.nl sturen.

REDACTIE & MEDEWERKERS

Frans van Alebeek (programma / voorzitter) – Ton van Asseldonk (programma) – Yvon Barten (secretariaat) – Clara Corstens (programma) – Sander van Dooren (techniek) – Netti Henselmans (programma/website) – Moniek Peijnenburg (affiches / flyers) – Karel Theuws (programma) – Netty Verdonk (penningmeester)